Prodej nemovitosti 384 m2

Lokalita: Kytnerova, Brno-Medlánky, Medlánky, Brno, Brno-město

Evidenční číslo:
72/3914
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
Kytnerova, Brno-Medlánky, Medlánky, Brno, Brno-město
Plocha pozemku:
384 m2
Plocha obytná:
384 m2
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Dvojdům
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízím exkluzivní příležitost pro developery nebo stavební firmy, kteří hledají menší developerský projekt. Nemovitost se nachází v Medlánkách, které jsou mezi brněnskými čtvrtěmi velmi oblíbené. Není divu - tato městská část nabízí ideální podmínky pro život. V těsné blízkosti nemovitostí se rozprostírá kouzelné zákoutí, kde si na své přijdou malí i velcí. Dětská hřiště lákají k dovádění, zatímco poklidná hladina rybníka vybízí k relaxaci a úniku od každodenního shonu. Tato nemovitost je připravena na kompletní rekonstrukci nebo demolici. Na pozemku o rozloze 384 m2 můžete vybudovat moderní bytový dům, který bude plně v souladu s územním plánem. Aktuální územní plán je BO - plocha všeobecného bydlení. Stávající objekt je složený z bývalé restaurace, bytové jednotky 2+1, dílny, garáže a dvorku. Byt o celkové ploše cca 71 m2 je aktuálně pronajatý. Nemovitost je zasazena do terénu. V přední části z ulice Kytnerova se nachází sklepní prostory, zatímco v zadní části z ulice Obůrky je úroveň terénu ve výši přízemí. Zde se nachází vstup do bytu, dvůr a garáž.
Strategická poloha nemovitosti nabízí řadu možností. Suterén lze přeměnit na praktická parkovací stání. Přízemí je vhodné využít pro vybudování komerčních prostor. První patro a podkroví poskytnou prostor pro komfortní bytové jednotky. Nemovitost je také ideálním řešením pro ty, kteří chtějí spojit práci a domov pod jednou střechou. Orientace domu zajišťuje optimální využití denního světla - západní strana z ulice Kytnerova a východní z ulice Obůrky. Nemovitost je plně zasíťovaná - vodovod, elektřina, kanalizace, plyn (vše v původním stavu).
Neváhejte a domluvte si osobní prohlídku. Ráda vám představím tuto investiční příležitost a společně prozkoumáme potenciál této nemovitosti.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Typ objektu:
Dvojdům
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Kytnerova, Brno-Medlánky, Medlánky, Brno, Brno-město

Plochy

Plocha zastavená::
384m2

Počty místností, umístění

Počet NP::
1
Počet PP::
1
Typ objektu::
1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?